Afdelingen

Algemeen

De verenigingen zijn de leden van de NOG.

De fokkers kunnen lid zijn van één of meerdere vereniging en kunnen dan gebruik maken van de diensten van de NOG en van de fokcommissies.

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van de verschillende verenigingen/afdelingen.

Privacy

Bij het aangaan van het lidmaatschap van een fokker bij een Geitenfokvereniging conformeert fokker zich met geldende regels m.b.t. privacy en verleent zij/hij nadrukkelijk toestemming tot het verzamelen van persoonsgegevens benodigd voor de bedrijfsvoering van de NOG en het uitoefenen van de geitenliefhebberij. Hij/Zij erkent met het aangaan van het lidmaatschap dat de gegevens, zoals naam, adres, woonplaats, en bereikbaarheidsgegevens zoals telefoonnummer en e-mailadres verwerkt mogen worden.

Hij/zij geeft expliciet toestemming voor gebruik van deze gegevens voor:
- administratieve-en contributieverwerking;
-
toezending van uitnodigingen voor afdelingsbijeenkomsten;
- het beschikbaar stellen van gegevens t.b.v. een database voor het organiseren van een tentoonstelling (plaatselijk, landelijk).

Hij/zij geeft expliciet toestemming om de diergegevens zoals vast gelegd in het NOG stamboek en registratieprogramma te gebruiken binnen het programma, en voor het maken van catalogussen voor keuringen. Tevens staan de gegevens ter beschikking van de fokcommissies voor het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Contactgegevens

Vereniging Secretariaat Plaats Telefoon E-mail
Assendelft   Westzaan 075-6124862  
DES/Hagenstein G. Arendonk Vianen 0345-642351  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Goede Hoop G.M. Nieuwenhuize Grijpskerke 0118-625284  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Rijnstreek D.W. van der Zee Woubrugge 0172-509525  
Giessenlanden (VZOD) Rick de Groot Schelluinen 0183-620463  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lexmond (SNV) C.R. Sterk Leerdam 0345-599330 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lopik & Omstreken A.T. Zwijnenburg Langerak 0184-602659  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Neerijnen & Omstreken  Daphne Koene Wadenoijen 06-12566215 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nieuw-Vennep Adriaan van Tol Nieuw Vennep 0252-675573  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Noord Holland Linda Borst Schoorl 0226-426013  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Norg & Omstreken Thomas Weites Norg 06-10826116 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Overijssel Henriette Hoenderdaal      Nieuwleusen 06-25220991    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sint Anna Piet van Haperen Gilze 0161-455096  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Dageraad Bas Bierhof Zutphen 0575-512412 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Drenthe Rieks Hollander Vries
0592-559409
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fryslan Karin van der Wal  Langezwaag    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Groningen Titia Zuur  Sint Annen    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nb. de vereniging Maarssen & omstreken is opgeheven.

Folders
 
Geitenfokvereniging Assendelft
Geitenfokvereniging Overijssel 
Geitenfokvereniging Streven naar Verbetering/Lexmond
Geitenfokvereniging Sint Anna

Websites
Geitenfokvereniging Assendelft
Geitenfokvereniging De Dageraad
Geitenfokvereniging Fryslan
Geitenfokvereniging Sint Anna
Geitenfokvereniging Overijssel

Facebookpagina's
NOG
Geitenfokvereniging Assendelft
Geitenfokvereniging DES/Hagestein
Geitenfokvereniging Neerijnen en Omstreken
Geitenfokvereniging Overijssel
Geitenfokvereniging Streven naar Verbetering/Lexmond